Ποιοι Είμαστε - Foodin
14990
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14990,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ποιοί είμαστε

Η FOODIN από το 1973 δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, προσφέροντας στους επαγγελματίες του χώρου εξατομικευμένες εμπορικές και παραγωγικές λύσεις. Ως τεχνική επιχείρηση αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε με τον πιο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό συσκευασίας και επεξεργασίας , πάντοτε με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, και τη δυναμική της επιχείρησής σας. Στον τομέα των εξαγωγών και του εμπορίου, η ποιότητα Foodin εξασφαλίζει στους πελάτες της ένα αναβαθμισμένο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο διακίνησης ,που αφορά κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά , ελιές, ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά ,αντιπάστι και άλλα δημοφιλή ελληνικά προϊόντα.

Foodin Service

Γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας και κατανοώντας ότι οι δυσλειτουργίες και οι καθυστερήσεις κοστίζουν, παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη τεχνική κάλυψη 24/7, 12 μήνες το χρόνο. Διαθέτουμε 3 τεχνικούς σταθμούς για Βόρεια, Νότια και Κεντρική Ελλάδα καθώς και 12μελή ομάδα άρτια εκπαιδευμένων και πεπειραμένων τεχνικών, κοντά σας από το στάδιο του σχεδιασμού και της εγκατάστασης μέχρι την τακτική συντήρηση και τις επισκευές.

Εγγυόμαστε

Συνεργασία

Αναπτύσσοντας μια δυναμική σχέση με τον πελάτη κατανοούμε και αναλύουμε τις ανάγκες του.

Αξιοπιστία

Πλαισιωμένοι διαχρονικά από ένα κορυφαίο δίκτυο προμηθευτών παρέχουμε σχεδιασμό έργων, ανάλυση κόστους, αλλά και τεχνική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας .

Τεχνική κάλυψη

Το service Foodin είναι στη διάθεσή σας 24/7, 12 μήνες το χρόνο σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε

Stock Ανταλλακτικών

Διασφαλίζουμε επάρκεια αποθεμάτων σε ανταλλακτικά ,που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.